Olen ratkaissut tämän ongelman kotikeittiössäni hankkimalla joiltakin messuilta keraamisen valkosipulin murskaajan. Samaisella kapistuksella voi raastaa myös juustoa, esim. parmesania pastan päälle. Ja se toimii, valkosipuli murskautuu todella helposti. Nykyisin minulla on jopa kaksi tällaista, toisen sain joululahjaksi.
Kun ostin tämän, myyjä kertoi jonkun hänen asiakkaistaan käyttäneen näitä etanapannuina. Valkosipuli murskaksi, voita päälle ja etanat kyytiin. Uuniin ja suoraan ruokailijan eteen. Nämä kestävät siis myös uunia.
Kuulostaa melko hyvältä, täytyy joskus kokeilla itsekin.
Tämä on kotimaista käsityötä. Näitä murskaajia myydään monilla messuilla, mutta uskoakseni Porvoosta, jossa näitä tehdään voi näitä myös hankkia. Tarkemmin en osaa valitettavasti kertoa.
Suosittelen lämpimästi! Hintaa tällä raastinlautasella taisi olla noin 10 euron paikkeilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti