Ruokaa...sisustusta...matkailua - niistä on tämä blogi tehty!

tiistai 20. marraskuuta 2012

Nespresso Citiz kokemuksia

Nespresso Citiz on ollut ahkerassa käytössä nyt muutamia kuukausia. Päivittäin tulee nautittua espressoa tai lattea, joten kapseleita kuluu. Niitä onkin jo tilattu Nespressolta kolmeen kertaan, lisäksi sisareni raahasi Prahasta hiukan edullisempia kapseleita melkoisen pinon.

Heti alkuun kävin ostamassa Gigantista telineen kapseleille. Telineeseen saa mahtumaan 40 kapselia.










Suosikkimakujamme ovat Roma, joka toimii hyvin lattena (myös espressona). Kapselin hinta on Nespressolta tilattuna 0,42 €.





Ristretto (hinta myös 0,42 € /kpl)



Muita suosikkeja ovat Capriccio, Cosi sekä Indriya from India. Indriya on Pure Origin valikoimasta ja sen hinta on 0,47 € kappale. Mieheni juo lungoa (=pitkä, laiha espresso, 110 ml), joten hänelle ostetaan kahvit lungo-valikoimasta.

Näistä riittää nyt vähän aikaa. Prahassa kapselit olivat hiukan halvempia kuin Nespressolta tilattuna.





Meidän keittimessämmehän ei ole maidonvaahdotinta, joten meillä latte rakennetaan kuumentamalla maito ensin mikrossa, sen jälkeen kahvi  lorautetaan päälle. Ja aivan ihanaa, aina tasalaatuista kahvia tulee!

Keittimen huolto ja puhdistus on hyvin helppoa. Vesisäiliön tyhjennän (lähes aina) illalla, samoin käytetyt kapselit. Parin päivän välein huuhtelen alimmaisen tippojen keruuseen tarkoitetun "altaan".

Todella, todella lämpimästi voin suositella Nespresson kapselikeitintä! Ei ole todellakaan vaaraa, että tämä kodinkone jää pölyttymään.

Huhuja on liikkunut, että Nespresson liike avattaisiin Kamppiin, pitääköhän huhu paikkansa?


Sattuipa sopivasti, tämän aamun 21.11.2012 Hesarissa oli kapselikone-testi. Nespresso Citiz ei testissä ollut, mutta Nespresson Pixie. Jutussa todettiin, että kaikki koneet toimivat samalla periaatteella. Kapselien maut ja laadut vaihtelevat.


http://www.hs.fi/paivanlehti/#21112012/kuluttaja/On+se+helppoa/a1353400621767



Kaikenlaiset kommentit ja kysymykset ilahduttavat kirjoittajaa! 

2 kommenttia:

  1. Nespressolla on käsittääkseni nyt myös sivuliike suomessa. Toimipiste sijaitsee Keilasatamassa. En tiedä onko heillä omaa varastoa kapseleille, vai tulevatko kapselit edelleen ruotsista.

    Itselläni on käytössä Nespresso CitiZ & Milk, josta olen tehnyt lyhyen kirjoituksen omassa blogissani: http://kotibarista.blogspot.fi/2013/03/nespressoko-espressoa.html

    Suosittelisinkin maidon "lämmittämiseen / vaahdottamiseen" tätä Nespresson tuotetta:
    http://www.amazon.com/Nespresso-3194-Us-Bk-Aeroccino-Frother-Black/dp/B004D4K2U2/ref=pd_sim_sbs_k_2

    Sinulla on mukavan oloinen blogi! Pitääkin seurata tätä aktiivisemmin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mikael kommentistasi. Piipahdinkin jo blogissasi, täytyy jossakin vaiheessa tutustua teksteihin tarkemmin. Kiitos myös linkistä maidon lämmittäjään, täytyy sitäkin ihan aktiivisesti miettiä. Alkaakin kahvihammasta kolottamaan, täytyy piipahtaa toimiston Juran pakeilla! Kahvitellaan :)

    VastaaPoista