Ruokaa...sisustusta...matkailua - niistä on tämä blogi tehty!

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Nespresso Citiz tuli taloon

Eilen keksin, että haluan kapselikahvinkeittimen. Ranskassa ihastuin paikalliseen pikkukahviin, jota normaalista poiketen tykkäsin juoda ehdottomasti mustana. Suomessa juon suodatinkahvin maidon kanssa. Gigantti mainosti Pauligin Capsuloa, mutta sitä kohtaan tunsin ennakkoluuloa, koska töissä meillä on Pauligin kahvikone, joka valitettavasti pilaa kahvin. Tumma Pressa muuttuu sen masiinan kynsissä kuravedeksi, vaikka kotona MoccaMasterilla siitä tulee mitä parhainta.
Pauligin Capsuloa mainostettiin tekevän kahvia suomalaiseen makuun ja sitä juuri en halunnut. MoccaMaster hoitaa sen meillä
Nescafen Dolce Gusto oli seuraava selvityksen kohde. Vaikutti ihan hyvältä, kapseleita olisi saanut mm. Prismasta.
Stockmannin kanta-asiakaskuvastoa selatessani vastaan tuli Nespresso Citiz. Vaikutti hyvältä. Netin keskustelupalstoilla kehuttiin ja masiina oli tarkoitettu nimenomaan kahvin valmistamiseen, eikä kaakaon tai teen valmistamiseen. Maailmalla oli ollut markkinoilla jo pitkään, Suomeen rantautunut vasta tänä kesänä. Kaikkia malleja ei vielä edes ole Suomessa saatavilla.
Niinpä tänään kirpputoripäivän jälkeen marssin Stockmannille ja nappasin kermanvärisen, retrotyylisen Nespresson kainaloon. Kaupanpäälle tuli neljä espressokuppia lautasineen. Näin, kirpparilla vanhasta tavarasta eroon (meni lähes kaikki kaupaksi, vaikka oli konkareiden mukaan hiljainen päivä) ja kaupasta uutta tilalle. Mutta tämä oli minun synttärilahjani.


Pakkauksessa oli mukana 16 eri makuista kapselia; espressoa, lungoa ja kofeiinitonta. Lisää tilataan liittymällä Nespresso-klubiin ja sieltä kautta muutaman päivän toimitusajalla. Kapseleiden hinta on  40-47 senttiä.





Keittimen mukana tullut ohje oli selkeä. Masiinan käyttö ja puhdistus tuntui olevan ainakin ensikokemusten mukaan olevan helppoa ja yksinkertaista.




Tänään on maistettu jo muutamaa vaihtoehtoa ja kaikki ovat olleet hyviä. Tässä illalla nautiskelin kofeiinittoman espresson, Decaffeinato Intenso. Yllättävää, en ole koskaan juonut kofeiinitonta kahvia ja tästä ei kofeiinittomuutta mitenkään edes huomannut, se oli tosi täyteläistä ja voimakasta.

Aamulla MoccaMaster hoitaa kahvin valmistuksen, mutta töiden jälkeen ja viikonloppuisin varmasti Nespresso astuu remmiin ja valmistaa kaffet ainakin minulle.

Tervetuloa taloon Nespresso Citiz! Pääset varmasti käytettyjen kodinkoneiden joukkoon!


Kaikenlaiset kommentit ja kysymykset ilahduttavat kirjoittajaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti