Ruokaa...sisustusta...matkailua - niistä on tämä blogi tehty!

maanantai 25. elokuuta 2014

Syksyn makuja - Helpot hölskytyskurkut

Muutamana syksynä olen hamstrannut kaupasta avomaankurkkuja, niiden sadon ollessa parhaimmillaan kotisäilöjille. En ole säilönyt niitä pitkän kaavan mukaan, vaan olen tekaissut niistä helpot hölskytyskurkut.

Olen kuorinut kurkkuja 4 -5 kappaletta kerrallaan ja viipaloinut ne tiiviiseen astiaan. Päälle Rajamäen maustettua etikkaa, kansi kiinni, purkin kääntely pari kertaa ympäri ja voilá . . . syksyn herkku on siinä. Heti kun pohja alkaa purkista paistamaan, kurkkuja tilataan lisää. Mikäs siinä, helppoja ovat tehdä.




Toimivat leivän päällä, salaateissa ja lisukkeina.   





Pullosta pohja jo häämöttää, joten täytyy kaupasta muistaa ostaa lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti