Ruokaa...sisustusta...matkailua - niistä on tämä blogi tehty!

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Huonetuoksu

Näin Avotakasta vinkin huonetuoksusta vanhassa apteekkipullossa. Minulla sattuu olemaan jokunen vanha apteekkipullo, joista yksi toimii kukkien kastelupullona ja muut ovat olleet ihan tyhjän panttina.

Eilen pyörin kaupoissa ja tuoksuttelin Stockmannilla eri huonetuoksuja. Stockmannin huonetuoksut olivat kaikki pitkillä bambutikuilla varustettuja ja itse olisin halunnut hiukan lyhyemmät tikut pulloon. Kyllä, kyllä, kuulostaa melko oudolta tuoksun valintakriteeriltä.., mutta kun valitsemani pullo on melko pieni.
Nenä oli jo aivan "solmussa" näiden tuoksuttelujen jälkeen, joten päätin shoppailureissun lopuksi käydä vielä uudelleen nuuskimassa ja vasta sitten tekemässä tuoksuvalinnan.

Piipahdin myös HM:ssä ja sieltä löysin myös huonetuoksuja. Bambutikut olivat Stockkan tikkuja lyhyemmät ja tuoksujen hinnat olivat 9,90. Päätin ottaa ensimmäiseksi tuoksukokeiluksi sieltä tuoksun. Testereitä ei ollut, joten nenäparkani pääsi helpolla ja tein valinnan tuoksun nimen perusteella.




Laitoin kaikki 6 tikkua pulloon, joten tuoksu on melko voimakas, täytyy katsoa, jos vaikka vähentäisin tikkujen määrän kolmeen.








Ihan loistava juttu, että keksin apteekkipulloille käyttöä, on harmittanut, kun näin kauniit pullot ovat olleet kaapissa piilossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti