Ruokaa...sisustusta...matkailua - niistä on tämä blogi tehty!

torstai 16. elokuuta 2012

Karvaturrin parturipäivä

Jälleen aika oli rientänyt niin, että meidän koira-poika oli parturoinnin tarpeessa. Poitsu olisi pitänyt viedä trimmaajalle jo ennen lomaa ja kesän hiukan lämpimänpiä päiviä, koska näytti että pitkäkarvan askel painoi, eikä lenkeistä meinannut tulla mitään.

Käymme trimmaajalla Vantaalla, Mallalla. Malla osaa käsitellä meidän äkkiväärää Lenni-poikaa, trimmaus, korvien puhdistus sekä kynsien leikkaus sujuu helposti, ainakin melkein helposti. Mallalla olemme käyneet jo lähes 7 vuotta, eikä Malla ole koskaan moittinut meitä takuista, joita äijänä itseään pitävä koira ei anna meidän harjata eikä kammata.

Lenni on Bichon Havanais, rotuahan ei normaalisti trimmata, mutta koska Lenni on kotikoira, trimmaus helpottaa meidän sekä herra koirasen arkea.


                                               Ennen


Jälkeen





Nyt lenkit jälleen sujuvat tämän meidän "terrierin" kanssa. Jännittävää oli myös nähdä, millainen pulska poika sieltä karvapeitteen alta paljastuisi, Match Showssa tuomarit olivat kesän aikana pariin otteeseen "haukkuneet" poitsua punkeroksi. No ei onneksi mitään ihan mahdotonta lihomista ollut tapahtunut, dieetillä hän nyt kuitenkin on, kuten emäntänsäkin. 




Kaikenlaiset kommentit ja kysymykset ilahduttavat kirjoittajaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti