Ruokaa...sisustusta...matkailua - niistä on tämä blogi tehty!

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kirpeä karviais-kookospiirakka

Kirpeä karviais-kookospiirakka

100 g voita tai margariinia
1 1/2 dl sokeria
1 kananmuna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl kookosmaitoa tai -kermaa
karviaisia

Huoneenlämpöinen margariini ja sokeri sekoitaan keskenään, kananmuna lisätään. Vehnäjauhot ja leivinjauhe sekoitetaan keskenään ja lisätään joukkoon. Lopuksi noin desi kookosmaitoa. Nostetaan voidellun piirakkavuoan päälle ja tasoitellaan lusikalla. Karviaiset lisätään päälle ja painellaan hiukan taikinan joukkoon. Päälle voi "ripsotella" vielä kookosmaitoa.

200 astetta ja noin puoli tuntia.

Erittäin helppo ja nopea piirakka. Päälle laitettavia marjoja voi vaihdella. Vaniljajäätelö tai vaniljakastike toimii piirakan kumppanina oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti