Ruokaa...sisustusta...matkailua - niistä on tämä blogi tehty!

perjantai 14. syyskuuta 2012

Perjantaisisustusta

Viime perjantaina kävelin pikaisesti Stockmannin kodinosaston läpi matkalla Herkkuun hakemaan perinteistä perjantai-illan Caesar-salaatti-ateriaa perheelle. Mukaan tarttui muutamia pieniä sisustusjuttuja kotia piristämään.

Koiraihmisenä en mitenkään voinut vastustaa tätä taulua. Kotona taulu löysi paikkansa saman tien eteisestä.
Ihanhan tuo mäyräkoira ei meidän Havannalaiselta näytä, mutta on siinä jotain samaa; lyhyet jalat ja pitkä runko.



Aiemmin paikalla oli varoituskyltti mahdollisesti purevasta koirasta, mutta se sai nyt väistyä tuulikaappiin.




Ostin Kodin Ykkösestä kerran Welcome tarran, jonka olin suunnitellut eteisen peiliin, mutta jonka liimausvaiheessa totesin olevan aivan liian iso. Sen olen myös laittanut tuulikaappiin. Sisustustarrat ovat aivan ihania.



Tuulikaappi on tällä hetkellä murheenkryyni, sekalainen tavaroiden jättöpaikka. Siellä roikkuu koiran talutushihnat (niitä on erilaisia, kun jokaisella käyttäjällä on omat suosikkinsa), tassupyyhkeet, pyöräilykypärät, juomapullovyöt jne. Ja huomioitavaahan on, ettei meidän tuulikaappimme ole suuren suuri. Armas tyttäreni laittoikin tässä eräänä päivänä meidän huoneita tyylikkyysjärjestykseen ja tuulikaappi oli kylpyhuoneen kanssa häntäpäässä. No sille (samoin kuin kylppärille) pitää jossakin vaiheessa tehdä jotain.

Stockmannilta tarttui myös matkaan pieni lokerikko, jonka ajattelin istuvan loistavasti eteisen lipastoon pienen tavaran säilytyslaatikoksi. Mutta se oli liian korkea lipastoon, joten sen sijoituspaikaksi tuli makuuhuone ja tehtäväksi pienten korujen säilytys, isot roikkuu telineessään.




Samalla ruoanhakukierroksella päädyin myös Clas Ohlsonille ja sieltä tarttui mukaan pari kynttilänjalkaa. Olen pitkään jo himoinnut vastaavanlaisia kynttilänjalkoja, mutta monesti ne ovat olleet aivan hirvittävän hintaisia ja olen jättänyt ne kauppaan.



Nämä eivät olleet hinnalla pilattuja, mutta mielestäni kauniit ja sopivat makuuhuoneen vaaleaan tunnelmaan.






Illalla on luvattu syysmyrskyä, joten kynttilöitä palamaan, hyvä kirja (Camilla Läckberg, Majakanvartija), lasi punaista täyteläistä punaviiniä ja perjantai voi alkaa. 












Nautinnollista syysmyrskyiltaa!




 


Kaikenlaiset kommentit ja kysymykset ilahduttavat kirjoittajaa! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti