Ruokaa...sisustusta...matkailua - niistä on tämä blogi tehty!

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Ja sehän ei ollutkaan valkoinen...

Sain joululahjaksi kukkalahjakortin ja ennen joulua kävin hakemassa meille joulukukan. Kukkaistutuksessa oli valkoinen tulilatva, hyasintti sekä amaryllis. Tulilatvasta näki, että se on valkoinen, amaryllis ja hyasintti olivat vielä avautumatta. Tenttasin myyjää, että onhan amaryllis varmasti valkoinen ja hän vakuutti sen varmasti olevan. 
En ole todellakaan punaisten joulukukkien ystävä ja mielestäni oli tosi hienoa saada lahjakortti, että pääsen itse valitsemaan mieleiseni joulukukan.

Joulun jälkeen  amaryllis avautui ja mitä sieltä paljastuikaan??? Pinkki amaryllis, ei edes punainen, vaan pinkeistä pinkein! Hyasintti oli valkoinen.











Täytyy sanoa, että hiukan harmitti. Kyllä minuun silmääni valkoinen amaryllis olisi istunut paremmin tuohon asetelmaan, kuin tuo pirteä pnkki. Onhan se pinkki ihan kiva väri...kesällä.

Jouluaaton aattona naapuri soitti ja kysyi, olenko taikauskoinen valkoisten kukkien suhteen, vastasin etten ole. Parin minuutin kuluttua soi ovikello ja ihana naapuri toi joulukukan. Tämä tulilatva onkin sitten ollut  joulunajan pöytäkukkana.





Itse olen ostellut valkoisia hyasintteja joulukuun alusta lähtien, mutta ne alkavat kaikki olla jo pystyyn kuivuneita. Tämä johtuu varmaan siitä, etten uskalla niitä kovin kastella, etteivät vain veny pituutta ja sitten ne vain kuolevat kuivuuteen. Tuntuu, että hyasintit eivät enää edes tuoksu kuten ennen. Vai onko minun oma hajuaistini vain huonontunut tässä vuosien kuluessa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti