Ruokaa...sisustusta...matkailua - niistä on tämä blogi tehty!

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lämmittävää glögiä

Ensimmäinen adventti hurahti estekisoja katsellen ja oman prinsessan suoritusta vatsakramppisena seuraten. Upeasti neitokainen tehtävästä suoriutui ja äiti sai olla taas niin ylpeä!

Kylmää hommaa pakkasessa kisojen seuraaminen kuitenkin on, vaikka maneesissa kisat pidetäänkin. Oli ensimmäiset pakkaskisat, kun minun varpaani pysyivät lämpiminä, kiitos Hulluilta Päiviltä hommattujen Uggien. Sormet olivat kyllä kohmeessa, varsinkin kun yritin jännityksestä tärisevin käsin suoritusta kuvata.

Ihana oli kotona ensimmäisen adventin kunniaksi lämmittää lasillinen kuumaa glögiä ja saada veri kiertämään.



En erityisesti ihastunut Blossa 12 vuosikertaglögiin, tuntuu, että monet kaupan alkoholittomat glögit, joita meillä meneekin eniten, voittavat sen mennen tullen.




Lauantaina pyörähdin parissa sisustusliikkeessä, Tuomarilankylän kartanon Country Whitessa sekä Petikossa Cobellossa. Cobellosta mukaan tarttui Riviera Maisonin La Cucina Pot xs. Siihen sainkin tosi hyvin näin joulunajaksi mantelit ja rusinat tarjolle, alimmassa lokerossa on Anna's piparkakkuja.

Tulin vielä hankkineeksi Riviera Maisonin viinilaseja, olivat jotenkin niin ihania. Vanhoja laseja jouduin sitten tuuppaamaan kiertoon, jotta uudet mahtuivat vitriiniin...





Sain viime vuonna lahjaksi tyttäreltäni Pentikin Saaga lasimaljakon. Nyt kun maljakko oli päätynyt nykyiselle paikalleen, tajusin millaisen valoshown se järjestää. Täytyi ihan sammuttaa toiset kynttilät, että varjojen tanssi näkyisi parhaiten kuvissa.



Mukavaa joulukuun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti